PRIJAVITE SE
Otvorene su prijave za Coke Summership 2018
Manager.ba 15 svibnja, 2018

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo otvorila je prijave za svoj program ljetnih praksi Coke Summership 2018 u Bosni i Hercegovini. Ohrabrena uspjehom polaznika programa tokom prethodne dvije godine, od kojih se njih deset zaposlilo u Coca – Coli HBC B-H Sarajevo, kompanija i ove godine organizira praksu za sve studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce, kao i polaznike master studija akreditovanih univerziteta u Bosni i Hercegovini.

Nova doza znanja i podrške mladima, pod sloganom Radost, entuzijazam i timski rad, dostupna je za novu grupu od 20 mladih koji žele iskoristiti ljeto za učenje, druženje i svoj lični i poslovni razvoj. Coke Summership program ljetnih praksi spaja edukaciju i treninge, rad sa mentorima, kao i realno poslovno iskustvo, pružajući polaznicima mogućnost stjecanja neophodnih praktičnih znanja.

Svi zainteresovani studenti koji žele povećati svoje šanse za zaposlenje, steći dodatna znanja i osigurati zanimljivo ljeto, mogu ispuniti prijavu i online test od 14. do 30. maja na web-stranici www.cokesummership.ba

Prijave će pratiti period selekcije kandidata, a odabrani studenti pohađat će program Coke Summership tokom jula i augusta. Nakon završene prakse, polaznici će dobiti potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu za potencijalne zaposlenike kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo. 

Coke Summership koncipiran je da polaznicima osigura odgovarajuću kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja za bolje i uspješnije snalaženje u savremenom poslovnom okruženju. Upravljanje projektima, vještine prezentiranja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom te prodaja i marketing, neke su od oblasti u kojima će se polaznici programa Coke Summership imati priliku usavršavati.

Tokom šestosedmičnog programa studenti će stjecati iskustvo radeći tri dana sedmično na konkretnim projektima s mentorima i provodeći dva dana na interaktivnim predavanjima i radionicama. Program Coke Summership je jedan od načina na koji Coca-Cola HBC B-H Sarajevo nastavlja na praktične i primjenjive načine mladima pružati podršku mladima, nudeći im raznovrsna poslovna znanja i nova iskustva, osnažujući ih i povećavajući zapošljivosti mladih.

Dodatne informacije o programu, kao i aplikacija za online prijavu na program ljetnih praksi Coke Summership dostupne su na web stranici www.cokesummership.ba.

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo pokrenula je ovaj jedinstveni program u okviru svojih aktivnosti podrške osnaživanju mladih u lokalnim zajednicama u kojima posluje. Coca-Cola više od 40 godina posluje u Bosni i Hercegovini, te kao društveno odgovorna kompanija kontinuirano doprinosi razvoju bosanskohercegovačkog društva, pružajući podršku razvoju i osnaživanju mladih, kao jednom od prioriteta svog angažmana u zajednici. 

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce