BHdiaFor 2018
Otvorena registracija za Biznis forum bh. dijaspore
Manager.ba/intera.ba 11 srpnja, 2018

Krajem srpnja, točnije u srijedu, 25.7.2018. godine, u INTERA Tehnološkom Parku održat će se peti po redu Biznis forum bosanskohercegovačke dijaspore – BiHdiaFor2018. INTERA TP ove godine je suorganizator foruma zajedno s Biznis centrom bh. dijaspore (Diaspora Business Center) koji čini dio Grupacije Naša perspektiva uz podršku USAID projekta „Diaspora Invest“.

Biznis forum bosanskohercegovačke dijaspore je najveći poslovni skup s članovima zajednice dijaspore u Europi. Skup nudi jedinstvenu priliku domaćim gospodarstvenicima za umrežavanje i sklapanje potencijalnih poslova s uspješnim gospodarstvenicima iz dijaspore.

Ovaj, peti po redu, forum bosanskohercegovačke dijaspore, pored toga što će ugostiti brojne bitne predstavnike poduzetničkog svijeta, omogućit će Vam i da saznate na koji način možete pristupiti kreditima namijenjenima BiH dijaspori, ali i spoznate prave potencijale dijaspore za investiranje u BiH.  Bit će ovo i izvrsna prilika za upoznavanje s USAID-ovim programom savjetodavne, tehničke i financijske podrške investitorima iz dijaspore.

Ciljevi ovogodišnjeg foruma su:

  • stimuliranje investicija i poslovne suradnje s hercegovačkom dijasporom i
  • prezentiranje hercegovačke regije kao atraktivne investicijske destinacije.

Kako biste se registrirali za forum, potrebno je popuniti sljedeći obrazac. Također, u cilju lakše uspostave suradnje i pružanja podrške realizaciji Vaših investicija u BiH, zamolit ćemo Vas da popunite sljedeći upitnik, čak i ako niste u mogućnosti prisustvovati forumu.

Dodatne informacije možete dobiti putem telefona 065 766 882 ili mailom [email protected].

Tagovi:
Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce