TKO JE TKO U OBITELJI MUSK
Obiteljsko stablo otkriva dosta zanimljivosti
Manager.ba/Poslovni.hr Svijet 26 veljače, 2018

Elonov brat Kimbal samozvani je "socijalni poduzetnik", a zalaže se za ideju zdrave prehrane.

O Elonu Masku mnogo se toga zna, ali ne i o njegovom "obiteljskom stablu" koje otkriva dosta zanimljivih činjenica, piše Guardian.

Tu je prije svih njegova majka, rođena Kanađanka Maye koja je 1952. zrakoplovom preletjela cijeli svijet, da bi u Južnoj Africi upoznala Errola Muska, injženjera. Radila je kao model, a nakon razvoda, sa troje djece vratila se u Kanadu i nastavila se baviti tim poslom. 

Elonov brat Kimbal samozvani je "socijalni poduzetnik", a zalaže se za ideju zdrave prehrane "sa farme na stol", a posadio je i stotine vrtova na dječjim igralištima, te pokrenuo vlastiti lanac restorana.

Sestra Tosca rođena je 1974., studirala je film na Sveučilištu British Columbia u Vancouveru, da bi nakon toga producirala manje filmove. 2005. probila se do Web TV-a, gdje je zasjela na vrh ljestvice, a u posljednjem pothvatu podigla je milione dolara u financiranu "Passionflixa", streaming usluge za romantične filmove.

Britansku glumicu Talulah Riley, Musk je oženio dva puta. Bili su u braku od 2010. do 2012., a zatim opet od 2013. do 2016. Ipak, njegova prva supruga je Kanađanka Justine Wilson s kojom ima petero djece.

Povezani članci

1

2

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce