TRAŽIŠ POSAO?
NE IDITE U INOZEMSTVO: Na posao svako jutro krenite od svoje kuće!
Manager.ba BiH 13 ožujka, 2018

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. REGIONALNI MANAGER

Poduzeće „Mališić“ export-import d.o.o. Čitluk raspisuje Natječaj za radno mjesto: Regionalni manager regija Hercegovina.

Prijave sa životopisom, dokazom o stručnoj spremi i radnim iskustvom zainteresirani kandidati trebaju slati na mail: [email protected].

Oglas traje do 14. ožujka 2018. godine. 

2. DIGITAL MANAGER

Koliko vremena provodite na internetu svakog dana?
Da li ste vremenom počeli doživljavati internet i društvene mreže kao sastavni dio svog životnog prostora u kojemu se osjećate sigurno i ugodno?

Ako je Vaš odgovor na prethodna pitanja DA, onda iskoristite svoj potencijal u izgradnju poslovne karijere i pridružite se Violeta timu.

Violeta je u potrazi za vrijednom i odgovornom osobom, koja je spremna na timski rad. 

Mjesto rada: Grude

Osobine i sposobnosti koje treba posjedovati osoba na traženoj radnoj poziciji, pogledajte OVDJE.

Natječaj ostaje otvoren do 22. ožujka 2018. godine. 

3. PRODUCT MANAGER

Želite li biti dio korporacije koja živi za inovacije i potiče učenje da bi mijenjala svijet?

Kompanija BPU Holdings je nastala u Seoulu, Južnoj Koreji, domovini tehnoloških i drugih giganata (Samsung, Hyundai, LG, Kia, i dr.). Nastankom u zemlji koja njeguje izvrsnost, liderstvo, visoke standarde i kvalitetu, lako i brzo smo usvojili navedene vrijednosti. Danas imamo 3 ureda na 3 kontinenta, preko 100 vrhunskih eksperata iz svijeta tehnologije, patentiran proizvod, entuzijazam, motivaciju i strast za unaprjeđenje svijeta kakvog poznajemo. BPU Holdings je otvorio i europski centar u Sarajevu (BPU d.o.o.).

Ako si entuzijasta, želiš biti dio organizacije koja uči, ako poznaješ programske jezike Java, Python ili AngularJS/ReactJS za UI, ako želiš raditi u agilnom okruženju, družiti se i raditi s onima od kojih možeš naučiti i kojima možeš prenijeti svoje znanje i ideje, onda čitas pravi oglas. Iskustvo je bitno, ali nije presudno. Tražimo osobe koje žele izazove, koje su kreativne, otvorene, neustrašive. Ako ispunjavaš neku od navedenih stavki, JAVI SE!

Lokacija: Sarajevo 

Prijavite se do 11. travnja 2018. godine. 

Povezani članci

1

2

Video
MANTAK CHIA
Tehnike za aktiviranje “drugog mozga” u vašem tijelu
MOTIVACIJA
Zašto samo 1% ljudi uspije u onome što zamisli?
KOLIKO SMO NAPREDOVALI?
FANTASTIČNA INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA: Povijesni period obilježen uspjesima i preokretima