AVIOPRIJEVOZ
Na proljeće iz Mostara letovi za Palma de Mallorcu, London, Lisabon…
Manager.ba/Indikator.ba BiH 12 siječnja, 2018

”Aviokompanija "Eurowings" započinje letove iz Mostara 16. svibnja 2018. godine, a letjet će se dva puta tjedno u Düsseldorf i Stuttgart. Prvi let bit će za Düsseldorf, za koji će biti uspostavljeni letovi srijedom i nedjeljom, dok će letovi za Stuttgart biti srijedom i subotom. Cijena aviokarte odnosno jednosmjernog leta će biti od 39,99 eura", rečeno je prije nekoliko mjeseci na konferenciji u Mostaru povodom dolaska njemačkog avioprijevoznika u grad na Neretvi. 

Aviokarte za linije Mostar-Dusseldorf, kao i Mostar – Stuttgart puštene su u prodaju već u studenom, a počekom 2018. godine Eurowings je Mostar povezao sa još nekim europskim destinacijama. 

Naime, kako se može vidjeti na web-stranici Eurowingsa, iz Mostara će avioni letjeti direktno za Düsseldorf i Stuttgart, odakle će putnici dalje moći "uvezati" letove za nove destinacije, piše Bljesak.info. 

Preko Düsseldorfa i Stuttgarta Mostarci će tako moći do Palma de Mallorce, potom Londona i Lisabona, ali i njemačkih gradova Berlina, Hamburga i Hannovera. 

 

Povezani članci

1

2

Video
CRNI PONEDJELJAK
Najveći pad jednogodišnjeg tržišta u povijesti (1987.)
DOKUMENTARNI SERIJAL
"OUR PLANET": Coming Spring 2019.
JIM KWIK
Zašto samo 1% ljudi uspijeva u onome što zamisli?