ZIPS-pro SEMINAR
Kontinuirana edukacija računovođa i revizora
Manager.ba 12 veljače, 2018

Prvi ciklus ZIPS-pro seminara starta 20. veljače 2018. godine. 

Seminarom o temama: „Sastavljanje poreznog bilansa za 2017. godinu“, „Utvrđivanje i prijavljivanje poreza na dohodak za 2017. godinu“ i „Računovodstveni i porezni tretman stalnih materijalnih sredstava“, 20. veljače u Sarajevu započinje prvi ciklus seminara godišnje edukacije računovođa i revizora za 2018. godinu u organizaciji Privredne štampe d.o.o. Sarajevo.

Osim u Sarajevu, seminari će biti održani 21. veljače u Tuzli u hotelu „Tuzla“,  22. veljače u  Zenici u hotelu „Zenica“ i 23. veljače u Mostaru u hotelu „Mostar“.

Predavači su istaknuti stručnjaci sa bogatim iskustvom u ovoj oblasti i suradnici Privredne štampe: Jasenko Hadžiahmetović, dipl. ecc. Fuad Balta, dipl. ecc. i dr. sc. Jozo Piljić.

Riječ je o novoj usluzi ZIPS pro koju je ova vodeća izdavačka kuća u BiH posebno kreirala za računovodstveno-financijske i revizijske profesionalce.

Novom uslugom objedinjena je godišnja pretplata na ZIPS, stručno-informativni časopis iz oblasti ekonomije i prava u izdanju Privredne štampe sa seminarima koji se priznaju kao kontinuirana edukacija u računovodstvenoj profesiji (KPE) i bodovi se upisuju u evidencijske knjižice. 

Osim spomenutih, korisnici ZIPS pro paketa usluga ostvaruju i niz drugih  pogodnosti.

Preostalih pet ciklusa edukacije realizirati će se do kraja ove godine i bit će usklađeni sa potrebama i zahtjevima računovodstveno-financijske i revizijske profesije.

S obzirom na to da se računovodstvo kao nauka brzo razvija ZIPS pro edukacija osim računovođama i revizorima korisna je investitorima, menadžerima, donositeljima poslovnih odluka i svima koji žele uspješno komunicirati u poslovnoj zajednici.


 

Video
CRNI PONEDJELJAK
Najveći pad jednogodišnjeg tržišta u povijesti (1987.)
DOKUMENTARNI SERIJAL
"OUR PLANET": Coming Spring 2019.
JIM KWIK
Zašto samo 1% ljudi uspijeva u onome što zamisli?