TRAŽIŠ POSAO?
Ako imaš jasne poslovne ciljeve, čekaju te ove menadžerske pozicije
Manager.ba/Posao.ba BiH 20 studenog, 2017

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. IT PROJECT MANAGER

DECOM d.o.o. je u potrazi za iskusnim project managerom koji će se pridružiti timu u uredu u Sarajevu. Ako ste u potrazi za poslom, a imate iskustva u ovoj oblasti, pogledajte koga traže i što sve nude. Koji radni zadaci Vas očekuju na ovoj poziciji, te tko ima prednost pri izboru kandidata, pročitajte ovdje. 

Vrijeme za prijavu ističe 22. studenog 2017. godine. 

2. ZAMJENIK DIREKTORA FILIJALE

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina, Sektor RETAIL PRODAJA/Glavna Filijala Zenica, objavljuje Oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme: Zamjenik direktora Filijale Zenica (1 izvršitelj).

Više o uvjetima i osnovnim odgovornostima radnog mjesta pročitajte ovdje.

Oglas ostaje otvoren do 23. studenog 2017. godine.

3. IZVRŠNI DIREKTOR PROIZVODNJE

ARTECH d.o.o. Mostar je poduzeće za projektiranje i proizvodnju aluminijskih fasada, prozora i vrata za američko tržište. Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla ova tvrtka raspisuje Natječaj za prijem u radni odnos: Izvršni direktor proizvodnje (1 izvršitelj).

Neki od uvjeta za prijavu su VSS tehničkog smjera, poznavanje engleskog jezika, te tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima.

Ukoliko Vas je privukla ova menadžerska pozicija, na istu se možete prijaviti do 13. prosinca 2017. godine. 

Povezani članci

1

2

Video
CRNI PONEDJELJAK
Najveći pad jednogodišnjeg tržišta u povijesti (1987.)
DOKUMENTARNI SERIJAL
"OUR PLANET": Coming Spring 2019.
JIM KWIK
Zašto samo 1% ljudi uspijeva u onome što zamisli?