Nobel Corporation

Mostarski Nobel dugogodišnji partner Francuskog veleposlanstva u Sarajevu

Francusko veleposlanstvo u Sarajevu je tradicionalno, 14. srpnja 2018. godine obilježilo veliki francuski, nacionalni praznik – Dan pada Bastille, čijem su svečanom obilježavanju nazočile brojne zvanice.  

Bio je to i dan uoči završnice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su snage odmjerili Francuzi i Hrvati, što je dodatno „zagrijalo“ atmosferu i zasigurno bilo tema brojnih razgovora.

Hrvatski

GOOD LIFE: Jesen u Mostaru dočekana na najzdraviji mogući način 

Najtoplije godišnje doba, ljetni praznici i godišnji odmori već su daleko iza nas, a početak jeseni u Mostaru smo dočekali na najzdraviji mogući način. 

Sajam za poboljšanje kvalitete života Good Life u organizaciji Agencije Primera donio je najaktualnije teme kada je u pitanju zdravi stil i način življenja. 

Hrvatski

VRIJEME ZA OSVJEŽENJE: Kako održavati vodu u bazenu sigurnom i čistom?

Postavili ste bazen, napunili ga vodom i sada samo treba čekati da se voda malo ugrije.

No, nakon 2 dana voda je promijenila boju a još uvijek je hladna

Treći da ste primijetili zelene nakupine, a niste se još ni smočili noge u novom bazenu.

Zašto je to tako?

Voda je savršen medij za razvoj različitih mikroorganizama i algi.

Hrvatski

ATLANTIC: Prednosti novog Atlantic bojlera Linéo!

Bojler je ključni dio opreme za vašu svakodnevnu udobnost. Koliko je važna njegova funkcionalnost, toliko je postao važan i dizajn te brzina zagrijavanja vode. Stoga je Atlantic razvio novu verziju bojlera Lineo, koji je dostupan od 01. travnja 2018. godine i ima sve potrebno za potpuno zadovoljenje potreba tržišta. Clément Fillon, voditelj proizvodnje bojlera u Atlanticu donosi nam više detalja o ovom novitetu. 

Zašto ste razvili novu verziju bojlera Linéo?

Hrvatski

Nobel osim što poznaje probleme uzrokovane tvrdom vodom, nudi i rješenja!

Imate li i Vi problema s kamencem iz vode u Vašem kućanstvu ili industriji? Pitanje je koje se ovih dana provlačilo i na Sajmu privrede u Tešnju na kojem su djelatnici tvrtke Nobel Corporation svim zainteresiranima, a s potkrijepljenim argumentima višegodišnjeg iskustva, dali i konkretne odgovore i ponudili rješenja. 

Hrvatski

Nobel nudi rješenje za problem tvrde vode u industriji i domaćinstvu

Još jedan u nizu redovitih godišnjih sajmova na kojima izlaže i aktivno sudjeluje Nobel Corporation je i Sajam privrede u Tešnju. Četrnaesti po redu, međunarodni sajam privrede u gradu poznatom kao „privredno čudo“, nezaobilazna je poslovna destinacija na sajamskoj karti Bosne i Hercegovine. 

Hrvatski