Apriori BH

3 savjeta za uspješnu prodaju

Naše poslovne aktivnosti ovise o ljudima koji se ponašaju drugačije od nas, neki su nestrpljivi, neki zaboravni, neki osjetljivi, ljuti, zahtjevni, čak i agresivni. Umijeće je izaći na kraj s različitim ljudima o kojima ovisi naše poslovanje, predstaviti proizvod ili uslugu koju nudimo i ostvariti prodaju.

Prodati proizvod ili uslugu je vještina koju je stalno potrebno unaprjeđivati s novim znanjima i iskustvima s terena, a što dobro znaju uspješni prodavači.  

Hrvatski

RADIONICA: 3 razloga za korištenje Google Ads

Google Ads je jedna od najvećih platformi za oglašavanje na kojoj možete pratiti što rade vaši korisnici, te uz pomoć Google Ads kampanja možete lako doći do novih korisnika. Kroz Google Ads platformu ste uvijek u vrhu na Google tražilici, portalima, mobilnim aplikacijama i Youtube-u. 

Otkrijte tri razloga zbog kojih vam savjetujemo da koristite Google Ads!

 

1. Budite prisutni kod vaših korisnika

 

Hrvatski

RADIONICA: 6 savjeta ZA pripremu digitalne strategije

1. Jasno postavite cilj

Postavite jasne ciljeve za svoj brend koji su u skladu s odrednicama SMART digitalne strategije i uvijek ćete znati ostvarujete li zadate ciljeve. Brendovi bez digitalne strategije nemaju jasan strateški cilj za ono što žele postići na društvenim mrežama u smislu stjecanja novih kupaca ili izgradnje dubljih odnosa s postojećim kupcima. 

2. Profesionalizirajte svoj nastup na digitalnim kanalima

Hrvatski

Autentičan doživljaj najvažniji faktor za turiste koji dolaze u BiH

Najznačajniji faktori koji utječu na izbor turističke destinacije kada je u pitanju Bosna i Hercegovina su sigurnost, politička stabilnost, prirodne katastrofe, zaštita od kriminala, dostupnost destinacija i troškovi. Destinacije trebaju prilagoditi svoju ponudu željama i potrebama potrošača-turista i pružiti autentični doživljaj.

Hrvatski

Razvoj destinacijskog turizma uspostavom niskotarifnih avio-letova

"Razvoj destinacijskog turizma uspostavom niskotarifnih avio – letova" naziv je konferencije koja će se održati u srijedu 11.04.2018. u Mostaru u organizaciji Apriori BH – Agencije za profesionalno usavršavanje i Fortuna Tours d.o.o. jedne od vodećih turističkih agencija u BiH za incoming turizam.

Cilj je pripremiti se za promjene koje slijede uspostavom niskotarifnih avio-letova i razmijeniti iskustva s drugim sredinama koje su već imale slične promjene na svom području. 

Hrvatski

7 savjeta za izgradnju pravog lidera

Znati kako treba obaviti posao rezultat je rada. Pokazivati drugima kako nešto treba napraviti postignuće je učitelja. Pobrinuti se da rad obave drugi ljudi postignuće je menadžera, a nadahnuti ljude da bolje rade postignuće je lidera. 

Liderstvo je sposobnost kojom utječete na druge i potičete ih na posezanje za izazovnim ciljevima.

Pročitajte 7 savjeta i saznajte kako možete unaprijediti svoja znanja i vještine:

Hrvatski