Nobel
TRAŽITE POSAO?
ŽELITE NAPREDOVATI? Na radnom mjestu se popnite za jednu stepenicu više!
Objava: 6.12.2016 / 06:41
Prikaza: 1108
Autor: Manager.ba
ŽELITE NAPREDOVATI? Na radnom mjestu se popnite za jednu stepenicu više!
0

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom.

No, ukoliko vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji sa portalom za zapošljavanje Posao.ba.

Možda je baš ovo Vaša prilika! Iskoristite je!

1. DIREKTOR ODJELA ZA KORPORATIVNE KLIJENTE

Ako želite biti dio tima Addiko Banke i pridružiti im se na njihovom poslovnom putovanju, odazovite se pozivu na radno mjesto: Direktor Odjela prodaje za korporativne klijente (m/ž) – jedan izvršitelj.

Mjesto rada: Banja Luka

Vremena imate još samo malo jer natječaj ističe 07. prosinca 2016. godine. Na ovom mjestu ćete pronaći i više detalja.

2. PRIPRAVNIK

Završio/la si fakultet ili ćeš uskoro diplomirati? Što dalje? Tražiš posao, ali…ne baš bilo kakav? Odlično! I mi smo u potrazi, za ne baš „običnim“ pripravnicima...

Prihvati izazov! The next generation... pripravnički je program koji traje godinu dana, a kandidatima pruža priliku za ostvarivanje ambicija u izazovnom i dinamičnom radnom okruženju.

KimTec je dio M SAN Grupacije, regionalnog lidera u distribuciji IT opreme i potrošačke elektronike. Mjesto je to gdje možeš pokazati svoje sposobnosti, iskazivati i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, razvijati se i graditi karijeru u poslovnom svijetu.

Kako bi izgledao tvoj radni dan i prva godina u ovoj kompaniji, klikni i doznaj ovdje!

Mjesto rada: Sarajevo

Požuri i prijavi se do 20. prosinca 2016. godine.

3. SURADNIK ZA PRVOKLASAN RAD U RAZLIČITIM OBLASTIMA

Austrijska ambasada u Sarajevu objavljuje natječaj za radno mjesto: Suradnice/suradnika za prvoklasan rad u različitim oblastima (politička analiza, prijevodi), ali, naročito, u oblasti kulture. Predviđeni početak radnog angažmana je 01. ožujak 2017. godine.

Ambasada nudi: ugovorom osigurano radno mjesto, znatno natprosječan i regularan, redovan dohodak, raznovrsne aktivnosti i mogućnost razvoja, kao i ugodnu radnu klimu u uredu u centru Sarajeva.

Ukoliko vas je privukao ovaj natječaj, prijavu pošaljite do 30. prosinca 2016. godine.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS