Nobel
POSLOVNI SAVJETI
Vikend preporuka: 6 poslovnih knjiga koje će u potpunosti transformirati vašu karijeru
Objava: 18.11.2016 / 16:23
Prikaza: 1168
Autor: Dijana Perić
Vikend preporuka: 6 poslovnih knjiga koje će u potpunosti transformirati vašu karijeru
0

S vremena na vrijeme, svima nama je potrebno novo punjenje baterija. S druge srane, uz knjige obično dolazi i doza inspiracije, motivacije i lekcije o snovima i ambicijama drugih, koje nam mogu poslužiti kao odličan motivator za povratak na traku uspjeha.

Upravo zbog toga smo izdvojili 6 naslova uz koje ćete rado provoditi slobodan dan.

# Presence by Amy Cuddy

Knjiga idealna za sve one koji trebaju proraditi na jačanju samopouzdanja. Amy je profesorica s Harvarda i dama koja govori da je za ostavljanje željenog dojma nužno da pređemo u stanje u kojem se prestajemo brinuti što će drugi reći i krenemo razmišljati da uistinu ostavljamo dojam kakav želimo. 'Prisutnost' je ključ naše transformacije koja se očituje kroz naš govor tijela, ponašanje i razmišljanje.


 

# Talk Like TED: The 9 Public-Speaking Secrets of the World's Top Minds

Nedostaje vam kreativnosti? Želite izraziti svoje ideje, a niste sigurni kako?
Ova knjiga okuplja savjete i neke od najboljih prezentacijskih trikova poznatih govornika TED konferencije. Podučit će vas kako svaku prezentaciju pretvoriti u dinamičan govor kroz koji će se osjetiti energija koja se krije iza vaše ideje.

 

# What Color Is Your Parachute? by Richard N. Bolles

Više od 10 milijuna prodanih kopija govori zašto je ova knjiga poput korisne riznice savjeta za sve one koji još uvijek ne znaju kako izgleda njihov posao iz snova, kako biti samopouzdan na intervju ili kako pregovarati oko visine plaće.# Strengths Finder 2.0 by Tom Rath

Ova knjiga pomogla je mnogima da otkriju koji su njihovi talenti i još važnije kako da ih iskoriste.

 

# 5: Where Will You Be Five Years from Today?

Voljeli biste imati planer svoje karijere? Sada to uz ovu knjigu i možete.
Pitanja i izjave koje ćete pronaći unutar nje pokrenut će vašu maštu i pomoći vam da otkrijete što uistinu želite postići u narednih pet godina. Sve je na vama.

 

# I Could Do Anything If I Only Knew What It Was: How to Discover What You Really Want and How to Get It

Mnogi od nas se nažalost napune negativnom energijom i sumnjom, iako imamo mnogo ideja. Kako biste naučili kako pokazati snagu, ambiciju i vašu moć, pokušajte isprobati neke od savjeta navedenih u knjizi, kako biste uistinu krenuli ispunjavati dugogodišnje ciljeve.

 

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS