Nobel
POSLOVNI SAVJETI
VAŠE IDEJE NE DOLAZE DO IZRAŽAJA? 3 načina kako postati utjecajniji na radnom mjestu
Objava: 30.9.2016 / 08:00
Prikaza: 1250
Autor: Dijana Perić
VAŠE IDEJE NE DOLAZE DO IZRAŽAJA? 3 načina kako postati utjecajniji na radnom mjestu
0

Što ste utjecajniji na svom radnom mjestu, to ćete osjetiti pozitivnije posljedice na svaki segment svog života. On vam pomaže da lakše iskažete svoje ideje, dobijete potrebnu pozornost, i u konačnici, ono što ste prvotno i zamislili.

Budi vam dodatnu dozu samopouzdanja, pomaže u rastu, te utječe na vaš profesionalan uspjeh. Kako biste postali uvjerljivi i svojim suradnicima dali mjerljive rezultate o vašim sposobnostima, ponašanju i učincima, ovo su neke od vitalnih vještina za uspjeh.

#Stalno učite i razvijajte svoje vještine
Budite ispred svoje konkurencije tako što ćete stalno ulagati u sebe i učiti. Online tečajevi, knjige, seminari, konferencije... Pronađite način kako da učenje uvedete u dio vaše svakodnevnice.

#Razvijajte svoje komunikacijske vještine
Pazite na govor tijela, uvijek pričajte jasno i razumljivo, naučite kako pravilno prezentirati ideje, pratite norme ponašanja koje zagovara vaša kompanija, budite pristojni i naučite reći ne.

#Vjerujte u sebe
Imajte povjerenje u svoje unikatne vještine i sposobnosti, i budite svjesni onoga što možete ponuditi kompaniji u kojoj radite. Ukoliko zračite samopouzdanjem i drugi će to znati prepoznati i vjerovati vam ono za što se zalažete.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS