Nobel
POSAO
TRAŽITE SLOBODNO RADNO MJESTO? Ovo su najbolji poslovi tjedna
Objava: 17.5.2016 / 07:00
Prikaza: 1871
Autor: Manager.ba
TRAŽITE SLOBODNO RADNO MJESTO? Ovo su najbolji poslovi tjedna
0

Još uvijek tražite posao i idealno radno mjesto? Pretražujte web portale za zapošljavanje i konstantno se raspitujete i aplicirate na razne natječaje? Možda je baš ovo Vaša prilika!

Manager.ba Vam u suradnji sa specijaliziranim portalom za zapošljavanje Posao.ba svakog utorka donosi tri najtraženije menadžerske pozicije.

1. MARKETING MENADŽER

Duga B d.o.o. Doboj Jug raspisuje natječaj za radno mjesto: Marketing menadžer.

Neke od Vaših obveza bi bile upravljanje web stranicom, kreiranje sadržaja na društvenim mrežama, kao i kreiranje online kampanja, praćenje rezultata i kreiranje izvješća o istim.

Ako je ovo radno mjesto koje ispunjava Vaša očekivanja, javite se na natječaj koji je otvoren do 19. svibnja 2016. godine.

2. LEARNING CONSULTANT

LINK group d.o.o. Sarajevo je multinacionalna kompanija, koja se od 1998. godine bavi edukacijom i certifikacijom u oblasti informacijskih tehnologija i suvremenog poslovanja.

Kao savjetnik za edukaciju, bit ćete prva osoba s kojom će budući studenti stupati u kontakt i od koje će dobivati prve informacije o studijskim programima.

Ukoliko se želite usavršiti i postati dio ovog tima, prijave šaljite do 19. svibnja 2016. godine.

3. SURADNIK U ODJELU MARKETINGA

Decor In je prvi bh. profesionalni portal koji piše o temama uređenja i opremanja enterijera i eksterijera, sa naglaskom na firme koje posluju u BiH.

Zbog povećanog obima poslovanja ukazala se potreba za radnim mjestom: Suradnik u odjelu marketinga (jedan izvršitelj).

Natječaj je otvoren do 5. lipnja 2016. godine.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS