Nobel
POSAO
TRAŽITE POSAO? Zapošljavaju Boreas, Hypo Alpe-Adria-Bank i Uniqua Osiguranje
Objava: 15.3.2016 / 06:00
Prikaza: 2314
Autor: Manager.ba
TRAŽITE POSAO? Zapošljavaju Boreas, Hypo Alpe-Adria-Bank i Uniqua Osiguranje
0

Manager.ba Vam u suradnji sa specijaliziranim portalom za zapošljavanje Posao.ba svakog utorka donosi tri najtraženije menadžerske pozicije.

1. SUPERVIZOR HoReCa

Boreas d.o.o. Kreševo, članica Stanić Grupe, vodeće grupacije u proizvodnji sokova, distribuciji pića, duhanskih proizvoda i tehničke robe, raspisuje natječaj za radno mjesto Supervizor HoReCa (m/ž), jedan izvršitelj, regija Zenica.

Natječaj za ovo radno mjesto je otvoren do 18. ožujka 2016. godine. OVDJE pronađite više informacija. 

2. VIŠI STRUČNI SURADNIK-INTERNI KONTROLOR BANKE DEPOZITARA

HYPO ALPE-ADRIA-BANK d.d. raspisuje Natječaj za popunu radnog mjesta u Odjelu upravljanja imovinom Viši stručni suradnik - interni kontrolor banke depozitara, Funkcija banka depozitar, Odjel upravljanja imovinom 1 (jedan) izvršitelj.

Ako smatrate da ispunjavate potrebne uvjete za zasnivanje radnog odnosa na navedenom radnom mjestu, imate adekvatna stručna znanja i spremni ste za dinamičan i odgovoran posao, prijavite se na Natječaj koji je otvoren do 20. ožujka 2016. godine, a više detalja pronađite OVDJE.

3. MENADŽER ZA UPRAVLJANJE PROIZVODIMA

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Europi, koja uspješno posluje u 19 europskih zemalja. U želji da proširi prodajne aktivnosti traži Menadžera za upravljanje proizvodima.

Uniqua nudi izazovan posao u dinamičnom okruženju, te mogućnost napredovanja i osobnog razvoja.

Priliku za prijavu imate do 23. ožujka 2016. godine. Za više informacija kliknite na OVO MJESTO.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS