Nobel
POSAO
TRAŽITE POSAO? Pripremite životopise i prijavite se na otvorene radne pozicije
Objava: 7.6.2016 / 07:00
Prikaza: 1833
Autor: Manager.ba
TRAŽITE POSAO? Pripremite životopise i prijavite se na otvorene radne pozicije
0

Još uvijek tražite posao i idealno radno mjesto? Pretražujte web portale za zapošljavanje i konstantno se raspitujete i aplicirate na razne natječaje? Možda je baš ovo Vaša prilika!

Manager.ba Vam u suradnji sa specijaliziranim portalom za zapošljavanje Posao.ba svakog utorka donosi tri najtraženije menadžerske pozicije.

1. MENADŽER PRODAJE

Nota Design d.o.o. objavljuje oglas za radno mjesto: Menadžer prodaje.

Lokacija: Sarajevo

Neke od obveza budućeg djelatnika su prezentacija i prodaja proizvoda i usluga kompanije, ugovaranje poslova i praćenje realizacije, održavanje i razvoj kontakata sa postojećim i novim klijentima, praćenje stanja na tržištu i identifikacija potreba.

Oglas ostaje otvoren do 10. lipnja 2016. godine.

2. ŠEF/RUKOVODITELJ PROIZVODNJE

NN, Inc. proizvodna kompanija koja posluje širom svijeta, podijeljena je u tri komponente (Metal Bearing Components, Autocam Precision Metal Components i Plastic & Rubber Components).

Lokacija: Konjic

Više o opsegu pozicije, esencijalnim dužnostima i odgovornostima, te traženim vještinama i kompetencijama, pronađite ovdje.

Natječaj je otvoren do 14. lipnja 2016. godine.

3. RUKOVODITELJ TRŽNOG CENTRA VERNO

Tržni centar Verno u Banja Luci posluje kao dio Agromehanike i ima asortiman više od 25.000 proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača BOSCH, MAKITA, LUMINARC, OXFORD. 

„Ne objavljujemo oglas samo zbog širenja djelatnosti i povećanog obima poslovanja, kod nas je to dugogodišnji trend. Mi svojim uposlenicima pružamo mogućnost da rastu zajedno sa nama, te tražimo ljude posvećene poslu na poziciji“, ističu u ovoj kompaniji.

Prijaviti se možete do 24. lipnja 2016. godine.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS