Nobel
POSAO
TRAŽITE POSAO? Priliku daju Zepter, Boreas i Direct Media
Objava: 21.6.2016 / 07:15
Prikaza: 1769
Autor: Manager.ba
TRAŽITE POSAO? Priliku daju Zepter, Boreas i Direct Media
0

Još uvijek tražite posao i idealno radno mjesto? Pretražujte web portale za zapošljavanje i konstantno se raspitujete i aplicirate na razne natječaje? Možda je baš ovo Vaša prilika!

Manager.ba Vam u suradnji sa specijaliziranim portalom za zapošljavanje Posao.ba svakog utorka donosi tri najtraženije menadžerske pozicije.

1. NACIONALNI KA MENADŽER

Boreas d.o.o. Kreševo, član Stanić Grupe, vodeće grupacije u distribuciji pića, tehničke robe i duhanskih proizvoda, raspisuje Natječaj za poziciju Nacionalni menadžer.

Ukoliko želite postati dio ovog uspješnog tima, pošaljite svoj životopis do 22. lipnja 2016. godine.

2. MEDIA PLANNER

Jedna od vodećih regionalnih medijskih agencija Direct Media d.o.o. Sarajevo traži Media Plannera/icu (dva izvršitelja) izrazitih analitičkih i matematičkih sposobnosti za rad u ugodnom radnom okruženju i sa nizom respektabilnih klijenata.

Traže se osobe sa VSS i radnim iskustvom u medijskom planiranju od najmanje 18 mjeseci. Ostale detalje pronađite ovdje.

Prijave možete slati do 28. lipnja 2016. godine.

3. MENADŽER PRODAJE

ZEPTER INTERNATIONAL d.o.o. Sarajevo traži menadžera prodaje za Sarajevo, Banju Luku, Tuzlu, Doboj, Mostar, Prijedor, Zenicu i Bijeljinu.

Zepter nudi odlične financijske uvjete, napredovanje u skladu sa postignutim rezultatima, maksimalnu podršku i sredstva za uspješno poslovanje, besplatnu edukaciju i profesionalno usavršavanje u zemlji i inozemstvu, kao i mogućnost internacionalne karijere.

Priliku za prijavu imate do 15. srpnja 2016. godine, a za više detalja kliknite ovdje.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS