Nobel
TP INTERA
Tečaj modeliranja u SolidWorks-u: Vaša prilika za profesionalni iskorak
Objava: 20.6.2017 / 11:22
Prikaza: 301
Autor: Manager.ba
Tečaj modeliranja u SolidWorks-u: Vaša prilika za profesionalni iskorak
0

INTERA Tehnološki park i Centar za tehničku kulturu Mostar organiziraju obuku iz osnova modeliranja u SolidWorks-u.

Obuka traje 36 školskih sati, a program obuke obuhvaća sljedeće tematske cjeline:

- Uvod - Osnovni principi modeliranja u Solid Works-u

- Crtanje u 2D - SKETCH

- Crtanje u 3D - FEATURES

- Izrada crteža - DRAWING

- Rad sa sklopovima - ASSEMBLY

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail prijave@intera.ba do 30. lipnja 2017. godine, a više informacija o samom programu rada se mogu dobiti putem maila ili na kontakt telefon 063 282 733.

Upotrijebite najmoćnije alate za izradu besprijekornih proizvoda.

Obuka je namijenjena svima koji imaju želju ući u svijet 3D modeliranja i dizajna, inženjerima i studentima strojarstva, elektrotehnike, građevine ili sličnih fakulteta.

Osim inženjerima, obuka može biti korisna industrijskim, a i svima koji se bave dizajnom bilo koje vrste proizvoda. Prednost SolidWorks-a je što nije ograničen na jednu grupu korisnika, već je namijenjen svima onima koji se bave konstruiranjem/projektiranjem među kojima su strojarski i drugi inženjeri, arhitekti, ali i svi oni koji se smatraju dizajnerima (modni, likovni i sl.) i žele svoje ideje prenijeti u „3D svijet“.

SolidWorks je vrlo moćan softver namijenjen za sve one koji se žele baviti prvenstveno 3D modeliranjem. Svojim alatima koji su laki za učenje, SolidWorks omogućava dizajnerima i konstruktorima da brzo i lako skiciraju svoje ideje, eksperimentiraju s karakteristikama i dimenzijama te kreiraju detaljne tehničke crteže. Za razliku od CATIA-e, NX-a i sličnih softverskih paketa, veoma je intuitivan i "user friendly", ali istovremeno i s respektabilnim mogućnostima u odnosu na konkurenciju.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS