Nobel
HOTELI I RESTORANI
RESTORAN MARINERO: Uživanje u vrhunskim jelima uz obalu mora
Objava: 27.7.2017 / 13:33
Prikaza: 2293
Autor: Manager.ba
RESTORAN MARINERO: Uživanje u vrhunskim jelima uz obalu mora
0

Restoran Marinero je smješten na samoj rivi u mjestu Gradac. Šarmantna i ugodna terasa u kombinaciji s drvetom i prugama osigurava posebnu atmosferu zbog čega je odličan izbor za ljetne dane. Osim gurmanskog doživljaja, nezaboravan pogled na more i večernji ljetni povjetarac pružaju potpuni užitak gostima restorana.

"Sve je počelo još 2005. godine, kada je iz velike znatiželje, mladenačkog entuzijazma, strasti i ljubavi prema hrani otvoren restoran Marinero. U samom početku smo se bazirali samo na talijansku kuhinju no, iz godine u godinu s brojem gostiju rasla je i želja za proširenjem ponude. Danas, možemo reći da je restoran Marinero mjesto gdje se tradicija, kvaliteta i kreativnost sjedinjuju stvarajući nezaboravnu gastronomsku ponudu", ističu u restoranu Marinero.

Meni Restorana je inspiriran izvrsnim ribljim, mesnim i talijanskim specijalitetima dok izgled i prezentacija jela slijede suvremene trendove.

"Prateći kulinarske novitete i kreiranjem novih okusa uvijek težimo boljem. U restoranu Marinero također možete uživati uz obilan doručak i šalicu omiljene kave ili uz čašu vrhunskog hercegovačkog vina u večernjim satima, sve dok promatrate prekrasan pogled na Jadransko more", kazali su u Marineru.

Za pripremu i ponudu jela u Marineru zadužen je tim mladih i kreativnih kuhara na koje su u restoranu najviše ponosni.

"Njihov trud, talent i pregršt novih ideja omogućuje gostima uživanje u najukusnijim mediteranskim specijalitetima. O samom jelovniku se ovdje posebno vodilo računa te je prilično teško izdvojiti neko posebno jelo. Međutim, s obzirom na to kako se restoran nalazi na moru neizostavno je probati uvijek svježe ulovljenu ribu", ističu.

Restoran je smješten u prilično mirnom mjestu te gostima u večernjim satima osim pogleda na more doživljaj upotpunjuju zvuci dalmatinske glazbe. To posebno oduševljava strane goste od kojih neki po prvi puta imaju priliku slušati takvu vrstu glazbe te je prihvaćaju s oduševljenjem.

U Restoranu kažu da uz glazbu uvijek ide i čaša dobrog vina pa se tako večera pretvori u nezaboravno druženje dugo u noć.

Nit vodilja tima Restorana Marinero su domaće i svježe namirnice koje se koriste za pripremu jela. "Pridodamo li tome i vrhunske kuhare uspjeh je zagarantiran. Bitno je gostu biti prijatelj, ponuditi mu samo najbolje proizvode i vrhunsku uslugu te zajedno s njima stvarati priču koja iz godine u godinu postaje sve zanimljivija", zaključili su u Restoranu Marinero.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS