Nobel
BANKE
Priznanje magazina "EMEA Finance": Raiffeisen najbolja banka u BiH
Objava: 16.5.2017 / 15:44
Prikaza: 430
Autor: Manager.ba
Priznanje magazina
0

Raiffeisen Bank International najbolja je banka u Srednjoj i Istočnoj Europi, Austriji, te Zajednici nezavisnih država.

"Tijekom svih 25 godina poslovanja na bh. tržištu slijedimo naše strateško opredjeljenje prema kojem naše aktivnosti usmjeravamo na maksimizaciju kvaliteta te praćenje svjetskih trendova. U skladu s tim, u vremenu digitalizacije, prilagođavamo našu ponudu, nudeći inovativne, napredne bankarske usluge te istovremeno nastojimo našim klijentima biti fer i pouzdan partner. Stoga nam je nagrada magazina EMEA Finance izuzetno značajna obzirom da daje dodatni pečat našem trudu i zalaganju, te potvrđuje našu snagu na ovom tržištu“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, naglašavajući i svoje lično zadovoljstvo što je Banka dobitnik ovog respektabilnog priznanja koje predstavlja i motivirajući faktor za buduće aktivnosti Banke.

Raiffeisen banka proglašena je za "Najbolju banku u Bosni i Hercegovini", a RBI Grupacija je ove godine dobitnik 23 priznanja u okviru izbora EMEA Finance magazina "Europe Banking Awards 2016".

Pored nagrade za "Najbolju banku", RBI u Austriji je primila i nagradu za "Najbolju investicijsku banku". Također, mrežne banke u Mađarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Ukrajini, te na Kosovu osvojile su nagrade kao "Najbolje banke" u svojim zemljama.

EMEA Finance magazin koji izlazi šest puta godišnje, kompletan je izvor informacija u EMEA regiji i jedini je časopis posvećen isključivo izvještavanju o financijskim događajima, događajima i uspjesima čiji je inicijator i pokretač međunarodna financijska industrija. Usmjeren je na direktore te rukovoditelje u oblasti financija i investicija.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS