Nobel
POSLOVNI SAVJETI
Ovo su tri stvari koje biste trebali napraviti nedjeljom za produktivniji početak radnog tjedna
Objava: 15.7.2017 / 15:48
Prikaza: 210
Autor: Dijana Perić
Ovo su tri stvari koje biste trebali napraviti nedjeljom za produktivniji početak radnog tjedna
0

Oduvijek ste se pitali što uspješni ljudi rade nedjeljom kako bi povećali ili održali svoju produktivnost, fokusiranost, pravilnu organizaciju, kreativnost i općenitu motivaciju te inspiraciju? Saznajte u nastavku!

# 1 sat posvećen samo organiziranju

Iako je ovo posljednja stvar koju želite raditi nedjeljom, vjerujte nam da će se isplatiti. Najteže poslove koje ne smatrate najdražima, posložite prve za zadatak u rano jutro u ponedjeljak, a ostalo ostavite za kasnije sate u danu. Prioritiziranje i organiziranje će vam poboljšati produktivnost i sve ćete uraditi značajno brže i produktivnije.

# Zdrava prehrana

Stres ponedjeljkom može značajno povećati teška hrana od dan ranije koju ste konzumirali. Kako biste izbjegli nemogućnost fokusiranja i usporenost, uzimajte puno vode i jedite laganu hranu punu proteina kako biste imali energiju dostatnu za rad.

# Dan iskoristite za druženje s dragim ljudima

Pokušajte taj dan preskočiti izležavanje ispred TV-a. Radije otiđite u šetnju sa svojim prijateljima ili bilo gdje u prirodu. Napunjenih baterija i spunjeni tom pozitivnom energijom i osjećajem, lakše ćete se primiti posla koji vas čeka za stolom u ponedjeljak.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS