Nobel
PRIJAVI SE!
Otvorene prijave na internacionalno startup natjecanje BETAPITCH
Objava: 27.7.2017 / 13:11
Prikaza: 252
Autor: Manager.ba
Otvorene prijave na internacionalno startup natjecanje BETAPITCH
0

Na dva dana u mjesecu rujnu Mostar postaje regionalni centar startup inovacija.

Prvo internacionalno startup natjecanje BETAPITCH održat će se 7. i 8. rujna u SPARKu i Kosači, a 10 pažljivo odabranih startupa natjecat će se za nagradu - put u Berlin, sudjelovanje na BETAPITCH Global eventu i networking sa sudionicima međunarodne startup scene na Investors Day 11.11.2017.!

Na događaju će se okupiti lokalni i regionalni IT startupi, poduzetnici, predstavnici akceleratora i inkubatora, ali i investitori iz regije i šire. Tu će biti i predstavnici naših partnerskih organizacija: betahaus, Ambasada Savezne Republike Njemačke, SwissEP, GIZ, INTERA i HD Kosača.

Ukoliko imate IT startup iz područja agrikulture, financija ili turizma i htjeli biste biti jedan od deset startupa koji će se predstaviti na događaju, ispunite kratku aplikaciju do 24. kolovoza. Potičemo na prijavu i startupe koji se bave ovim područjima:

- Mobilnost i transport,
- Energija i okoliš,
- Pametne kuće,
- Robotika i proizvodnja,
- Analiza podataka,
- Internet sigurnost,
- Edukacija,
- Društvene mreže,
- E-zdravstvo,
- E-tržište,
- Digitalna zabava.

Osim glavne nagrade odlaska u Berlin na BETAPITCH Global, svi odabrani startupi će imati organizirane 1na1 sastanke s partnerima i investitorima, radionice prezentacijskih vještina, promotivni štand na događaju, ali i promociju kroz SPARKove kanale.

Aplikacijsku formu je jednostavno popuniti - nakon unosa osobnih podataka, sve što trebate je ukratko opisati svoj startup, koji problem rješava, koje vam je ciljano tržište, kako planirate zarađivati i poslati nam prezentaciju. Prijave su otvorene do 24.08. u 15 sati.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS