Nobel
KOMPANIJE
Novi uspjesi: Firma iz Gračanice gradi regiju
Objava: 8.6.2017 / 08:49
Prikaza: 523
Autor: Manager.ba
Novi uspjesi: Firma iz Gračanice gradi regiju
0

Kompanija “Širbegović Inženjering” iz Gračanice završila je izgradnju nekoliko objekata u Hrvatskoj, Srbiji i BiH i još jednom pokazala da je postala lider u regiji u ovoj oblasti.

Kompanija je završila montažu trgovačkog centra Supetar na Braču površine 10.000 m2. Fotografije s terena pokazuju da se radi o prelijepom objektu na prekrasnoj lokaciji.

Osim toga, završena je montaža AB (armirano-betonske) konstrukcije na prodajnom objektu trgovinskog lanca Plodine u Ninu u Hrvatskoj, površine 2.300 m2, kao i konstrukcije na objektu u Ivanić Gradu, također u Hrvatskoj, površine 6.500 m2.

Trgovački centar Supetar Brač

Firma uveliko radi i u Srbiji a posljednji objekt koji je završen u toj državi je Retail park Lazarevac, površine 9.000 m2.

Podsjetimo da je Širbegović Inženjering ranije ove godine završio izgradnju robne kuće IKEA u Beogradu površine 35.000 m2.

Prodajni objekt Plodine u Ninu

Firma uveliko radi i u BiH, pa je završila montaža AB konstrukcije na objektu B Spring Livno površine 2.100 kvadrata. Završena je i montaža AB konstrukcije na objektu Bravarija Pile u Trnu BiH, površine 1.000 m2.

Osim toga, počela je montaža tvornice HST CNC Gračanica, površine 3.800 m2.

Sve ovo su samo posljednji u nizu projekata koje je kompanija Širbegović Inženjering uspješno provela.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS