Nobel
TRAŽITE POSAO?
NOVI TJEDAN, NOVE PRILIKE: Obogatite prosinac novim radnim mjestom!
Objava: 29.11.2016 / 08:13
Prikaza: 1147
Autor: Manager.ba
NOVI TJEDAN, NOVE PRILIKE: Obogatite prosinac novim radnim mjestom!
0

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom.

No, ukoliko vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji sa portalom za zapošljavanje Posao.ba. Možda je baš ovo Vaša prilika! Iskoristite je!

1. VODITELJ CENTRALNOG SKLADIŠTA

Distributerska tvrtka Mališić export-import d.o.o. Čitluk, raspisuje Natječaj za popunu radnih mjesta: Voditelj centralnog skladišta (1 izvršitelj).

Mjesto rada: Biletić polje b.b., Žitomislić, Čitluk

Natječaj ostaje otvoren do srijede, 30. studenog 2016. godine do 16:00 sati. 

2. DIREKTOR

Car Trim d.o.o. raspisuje Oglas za poziciju: Direktor (m/ž).

Mjesto rada: Žepče

Ako ste zainteresirani za opisano radno mjesto i udovoljavate navedenim kriterijima, pozivamo Vas da pošaljete motivacijsko pismo do 30. studenog 2016. godine.

3. IZVRŠNI DIREKTOR

Ećo Company d.o.o. na tržištu je prisutan od 2002. godine. Svojim modernim dizajnom i funkcionalnim rješenjima u opremanju kompletnih enterijera uspostavlja potpuno novi koncept usluga, čime se izdvaja kao tržišni lider u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanju enterijera, kako na domaćem tako i međunarodnom tržištu. Zbog širenja poslovanja i unapređenja poslovnih procesa u potrazi je za kandidatima na poziciji: Izvršni direktor.

Mjesto rada: Sarajevo

Natječaj za ovo radno mjesto je otvoren do 28. prosinca 2016. godine. 

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS