Nobel
KOMPANIJE
Nobel Corporation iz Mostara dugogodišnji izlagač sajma ZEPS
Objava: 4.10.2016 / 15:24
Prikaza: 903
Autor: Manager.ba
Nobel Corporation iz Mostara dugogodišnji izlagač sajma ZEPS
0

Poznati zenički sajam gospodarstva ZEPS i ove je godine otvorio vrata poznatoj mostarskoj tvrtki Nobel Corporation d.o.o. koja iz godine u godinu, sa inovativnim proizvodima i uvijek prisutnim popustima, privlači sve više zadovoljnih korisnika.

Riječ je o generalnom uvozniku i distributeru električnog grijanja i bojlera francuske kompanije Atlantic za tržište Bosne i Hercegovine. Tvrtka je certificirani partner svjetski poznatih proizvođača filtera i sistema za tretiranje vode. Više puta proglašena najboljom kompanijom u branši.

Izuzetak nije ni ovaj 23. ZEPS koji se održava u periodu od 4. do 8. listopada 2016. godine na poznatom Kamberovića polju u Zenici.

Štand tvrtke Nobel Corporation možete posjetiti u hali „A“ tijekom trajanja sajma u vremenu od 10:00 do 18:00 sati.

- Sezona grijanja je već počela, stoga pozivamo sve one koji još uvijek razmišljaju kako se na najisplativiji način ugrijati u svojim domovima za vrijeme zime. Tijekom trajanja ovogodišnjeg sajma, svima njima omogućujemo sajamski popust od 15% na cijeli asortiman proizvoda programa Atlantic - konvektori i radijatori. U ponudi su svakako i električni bojleri sa posebnim naglaskom na Steatite Turbo, koji posjeduje inovativnu tehnologiju, jedinstvenu na tržištu Bosne i Hercegovine. Također, na ZEPS-u smo prisutni i sa programom filtera i sistema za omekšavanje vode, kao i sistema za uštedu vode Preval, ističe Sanjin Topić, direktor prodaje.

Pozivamo vas da u četvrtak 06. listopada 2016. godine od 11,00 sati u promotivnoj hali na sajmištu posjetite prezentaciju na kojoj se možete upoznati s dijelom naših proizvoda iz oblasti filtriranja vode, proizvođača Atlas iz Italije, lidera u oblasti mehaničke filtracije vode. Radi se cjenovno povoljnim filterima koji trebaju biti sastavni dio (naknadne) instalacije svakog privatnog i poslovnog objekta, primjenljivo i u stanovima.

Više informacija možete dobiti i putem telefona 036/320-556 ili direktno na sajmu ZEPS u periodu od 4. do 8. listopada 2016. godine.

Nobel - rješenja za ugodan život!

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS