Nobel
PRIJAVI SE!
Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Europe
Objava: 7.8.2017 / 10:50
Prikaza: 523
Autor: Manager.ba
Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Europe
0

Forum Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama Centralne i Istočne Europe pod nazivom „4th CEE Procurement & Supply Forum“ održat će se 26.10.2017. u Pragu, Češka Republika.

Cilj ove inicijative je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane kompanije iz zemalja Centralne i Istočne Europe sastanu s njemačkim firmama koje su zainteresirane za uspostavljanje poslovnih kontakata s proizvođačima iz ovih zemalja, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz zadatih djelatnosti poslovanja.

Njemačke firme traže prvenstveno dobavljače iz sektora: automotivi, mašinogradnja i gradnja postrojenja:

- Obrada metala
- Plastika / guma / elektronika
- Ostalo

Na Forumu će sudjelovati 38 njemačkih kompanija.

Potrebno je ispuniti prijavni formular (Supplier sheet) sa informacijama o Vašoj kompaniji i naznačiti njemačke kompanije sa kojima biste voljeli voditi B2B-razgovore, te ga dostaviti na e-mail sanjin.purgic@ahk.ba najkasnije do 25.08.2017.g. Naknadno pristigle prijave neće biti uzete u razmatranje. Više informacija na linku.

Pristigle prijave će njemačke kompanije analizirati i ocijeniti te pozvati na B2B-razgovore one kompanije iz BiH koje su njima u ovom trenutku interesantne.

Kotizacija za učešće na B2B-razgovorima iznosi 295 eura. Troškove puta i smještaja snose sami sudionici.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS