Nobel
ENERGIJA I EKOLOGIJA
Međunarodni sajam RENEXPO® BiH i ove godine u Sarajevu
Objava: 2.10.2017 / 11:14
Prikaza: 246
Autor: Manager.ba
Međunarodni sajam RENEXPO® BiH i ove godine u Sarajevu
0

RENEXPO® je najveći međunarodni sajam i konferencijski program u regiji koji se bavi razvojem održive energije, zaštitom životne sredine, vodom i otpadom.

Događaj se održava po četvrti put u Sarajevu, od 8. do 9. studenoga u Hotelu Hills.

Više od 1.500 eksperata iz BiH, regije i Europe okupit će se ove godine na sajmu i konferenciji RENEXPO® BiH. Oni će razmjenjivati stavove, znanje i informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima, inovacijama i rješenjima za održivi razvoj u oblasti energije i okoline.

Ove godine, kao i prethodnih godina, sajam okuplja investitore, stručnjake, predstavnike državnih i lokalnih institucija, poslovne lidere iz oblasti obnovljivih izvora energije, zaštite životne sredine, upravljanja vodama i otpadom. Takođe, na izložbenoj površini sajma koja se prostire na 2.000 kvadratnih metara, predstavit će se više od 80 regionalnih i međunarodnih lidera u oblasti biogasa, biomase, hidroenergije, energetske efikasnosti, upravljanja otpadom, energije vode i vjetra, zaštite od poplava. Zbog toga RENEXPO® BiH predstavlja događaj koji ne smiju propustiti svi oni koji žele da unaprijede svoj posao i da budu u koraku sbudućnosti.

Tijekom dvodnevnog događaja, očekuje Vas program koji se sastoji od konferencija, seminara, radionica, panela, okruglih stolova, foruma i B2B sastanaka koji ima za cilj razmjenu znanja i iskustava uz međusobnu suradnju i postizanje zajedničkih ciljeva u budućnosti.

Dugoročna suradnja između Njemačkog Društva za Međunarodnu Saradnju (GiZ) i platforme RENEXPO® nastavit će se i ove godine. Pored programa energetske efikasnosti u građevinarstvu, GIZ će predstaviti i programe podrške obnovljivim izvorima energije u BiH kroz radionice iz oblasti hidroenergije, biomase i izradu programa za investitore.

Prijem na događaj je besplatan, ali je registracija sudionika obvezna.

Posjetitelji mogu da se registriraju za događaj na ovom linku i preuzmu besplatnu karta.

Zauzmite svoje izlagačko mjesto uz promotivne cijene, za registracije prije 15. listopada ostavarujete 10 posto popusta. Za više informacija možete se obratititi Nikoli Aleksiću, menadžeru prodaje putem e maila: aleksic@reeco.rs ili telefonski na broj + 381-21-210 20 45.

Informacije o sajmu možete pronaći na web stranici www.renexpo-bih.com.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS