Nobel
EDUKACIJA
Info dan ljekovitog i aromatičnog bilja u Mostaru
Objava: 29.6.2017 / 08:35
Prikaza: 435
Autor: Manager.ba
Info dan ljekovitog i aromatičnog bilja u Mostaru
0

U organizaciji Gospodarske komore Federacije BiH i predsjednika Grupacije proizvođača i prerađivača smilja 4. srpnja, u 10 sati, u Gospodarskoj komori FBiH u Mostaru, bit će održan info dan ljekovitog i aromatičnog bilja.

Gost je Roberts Pappas, dr. znanosti u oblasti kemije i redoviti profesor na Indiana University, koji će održati edukacijsko predavanje na temu zaštite kvalitete eteričnih ulja proizvedenih u BiH, potrebama svjetskih tržišta pojedinih vrsta bilja te inozemnom promoviranju proizvodnih mogućnosti u BiH u odnosu na eterična ulja i gotove proizvode u oblasti aromoterapije, kozmetike i farmacije, priopćeno je iz Gospodarske komore FBiH.

Dr. Pappas specijaliziran je za savjetovanje u proizvodnji i kontroli eteričnih ulja, kozmetike, aromaterapije, farmaceutskih proizvoda te je osnivač Essential Oil University koja sadrži najveću bazu podataka o eteričnim uljima, tisuće GS/MS analiza gotovo svih eteričnih ulja u čijem sastavu je i jedan od najvećih laboratorija za kemijsku analizu eteričnih ulja u SAD-u.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS