Nobel
NOBEL I ELDA LUX
Dani Atlantica u Banjoj Luci: Novi uređaji i akcijske cijene
Objava: 12.10.2017 / 14:48
Prikaza: 1515
Autor: Manager.ba
Dani Atlantica u Banjoj Luci: Novi uređaji i akcijske cijene
0

Zbog izuzetno velikog interesa za Atlanticovim uređajima za grijanje, ponovno su upriličeni Dani Atlantica u Banjoj Luci u suradnji kompanija Elda Lux i Nobel Corporation.

Naime, u rujnu je organizirana prodajna prezentacija Atlantic konvektora, koja je naišla na veliko zanimanje građana Banja Luke ali i okolice.

Stoga, u razdoblju od 12.-14.10.2017. godine, u periodu od 09:00 – 21:00 h, u prodajnom objektu Elda Lux u Banjoj Luci, ponovno se organiziraju Dani Atlantika, u sklopu kojih će biti upriličene i prezentacije najnovijih uređaja francuskog proizvođača Atlantic.

Riječ je o uređajima F119 i F129.

„F119 je nova generacija električnih konvektora. Zahvaljujući preciznom elektronskom termostatu, svi korisnici imaju veliku kontrolu nad potrošnjom energije, čime se postižu značajne uštede energije. Uređaj je jednostavan za instalaciju na zid i savršeno se uklapa u svaki ambijent“, kazao je Sanjin Topić, direktor prodaje Atlantic programa.


Uređaj F129 predstavlja najnoviju generaciju konvektora za grijanje, s mogućnošću vrlo jednostavnog programiranja uređaja unutar 24h, 7 dana u tjednu.

„F129 je siguran i jednostavan uređaj s modernim dizajnom. Posjeduje LCD digitalnu upravljačku ploču za kontrolu i 2u1 HD tehnologiju zagrijavanja, čime postiže izvanrednu udobnost i značajne uštede energije“, istaknuo je Topić.Za vrijeme trajanja Dana Atlantica u Banjoj Luci, ostvarujete popust od 15% na kupovinu Atlanticovih uređaja te besplatnu dostavu.

Posjetite Elda Lux na adresi Gavre Vučkovića 4 ili pozovite na broj telefona 051 251 800 te iskoristite mogućnost kupovine Atlanticovih konvektora po akcijskim cijenama!

Posavjetujte se s prodajnim stručnjacima na licu mjesta te osigurajte najbolje uređaje za nadolazeću zimu.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS