Nobel
POSLOVNI SAVJETI
BILL GATES PREPORUČUJE: Ovo su knjige koje su obilježile 2016. godinu
Objava: 23.12.2016 / 08:00
Prikaza: 1499
Autor: Dijana Perić
BILL GATES PREPORUČUJE: Ovo su knjige koje su obilježile 2016. godinu
0

Sada već tradicionalno, Bill Gates svake godine objavljuje listu naslova koji su ga se posebice dojmili u protekloj godini.

Kao mali, volio je čitati enciklopedije, a učenje kroz knjige bio je važan segment njegovog rasta. Iako danas postoje brojni tečajevi, podcasti i slično, kako kaže, knjige su mu još uvijek omiljeni način učenja. Ukoliko ste u potrazi za knjigom koju biste mogli čitati ovih blagdana, ovi su naslovi vrijedni vaše pozornosti.

#String Theory by David Foster Wallace
Ova knjiga, iako naslov upućuje na to, nema nikakve veze s fizikom. Kako piše Bill, treba samo učiniti da se osjećate pametno ukoliko ju čitate u tramvaju. Knjiga govori o tenisu i bit će prava poslastica za sve ljubitelje ovog sporta, ali i za osobe koje će tek upoznati njegove čari.

#Shoe Dog by Phil Knight
Suosnivač brand Nike kroz ovaj memoar priča o uspjehu i koliko je put do istoga uistinu neuredan. Na iskren i otvoren način progovara o svim poslovnim avanturama na svom putu.

#The Gene by Siddhartha Mukherjeee
Ovaj dobitnik Pultizerove nagrade, u knjizi priča o genima, te kako je tehnologija utjecala na iste.

#The Myth od the Strong Leader by Archie Brown
U ovoj knjizi, jedan student sa Oxford sveučilišta priča o svim karakteristikama koje lider treba imati i koliko je teško da su sve one posložene u jednoj osobi.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS