Nobel
KOMPANIJE
ASA Osiguranje najpoželjniji poslodavac za 2017. godinu u financijskom sektoru
Objava: 15.5.2017 / 09:33
Prikaza: 357
Autor: Manager.ba/Klix
ASA Osiguranje najpoželjniji poslodavac za 2017. godinu u financijskom sektoru
0

U okviru manifestacije Izbor najpoželjnijeg poslodavca za 2017. godinu koju su provele i organizirale eminentna kompanija Kolektiv Sarajevo i Portal Posao.ba, ASA Osiguranje je u svojoj prvoj nominaciji proglašeno za najpoželjnijeg poslodavaca za 2017. godinu u financijskom sektoru.

Veliki broj glasača koji su sudjelovali u ovoj manifestaciji, te pojedinačno glasovali u Izboru najpoželjnijeg poslodavca za 2017. godinu, očigledno su prepoznali da je plansko, transparentno i sistematično ulaganje u razvoj domaće radne snage, kroz domaću kompaniju, odličan recept za uspjeh.

Uz jasnu viziju i poslovnu strategiju, koja podrazumijeva kontinuirani razvoj, ASA Osiguranje se kao domaća kompanija iskazala kao poslodavac koji osigurava svojim uposlenicima poticajno i motivirajuće radno okruženje, te perspektivu za razvoj njihovih karijera.

Unutarnja organizacija Asa Osiguranja je dizajnirana tako da potiče promociju svojih uposlenika. Njihov konstantni napredak jedan je od glavnih ciljeva kompanije što dokazuju značajne investicije u brojne edukacije koje doprinose razvoju ljudskih potencijala.

Kao jedina nominirana domaća kompanija u financijskom sektoru, ASA osiguranje je dokazala da jedna mlada domaća kompanija, uz predan rad, transparentnost i znanje o upravljanju ljudskim resursima može biti bolje pozicionirana od mnogih velikih i uspješnih međunarodnih kompanija koje posluju u Bosni i Hercegovini.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS