Nobel
HOTELI I RESTORANI
APARTHOTEL VUČKO: Mjesto luksuza, relaksacije i udobnosti
Objava: 4.4.2017 / 07:00
Prikaza: 3275
Autor: Manager.ba
APARTHOTEL VUČKO: Mjesto luksuza, relaksacije i udobnosti
0

 Aparthotel Vučko nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Jahorini - na ulazu u sportski dio ove planine, u neposrednoj blizini ski staze Poljice. Posebna odlika lokacije je i osunčanost objekta tokom cijelog dana.

Jahorina, jedna od najljepših olimpijskih planina pripada dinarskom planinskom sistemu i prostire se na oko 30 km dužine, sa ograncima. Zahvaljujući svom jedinstvenom geografskom položaju ima vrlo povoljnu klimu, kako zimi tako i ljeti.

Aparthotel “VUČKO” nudi gostu vrhunski smještaj i uslugu kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor. Hotel se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski žičara.

Riječ je o obiteljskom hotelu sa apartmanskim smještajem. Aparthotel Vučko ima na raspolaganju 95 soba i apartmana opremljenih po principu inteligentne tehnologije boravka i korištenja usluga.

Aparthotel Vučko je član "Service d’Information Code Diplomatique & Consularie".

Profesionalno osoblje garantira zadovoljstvo svakom gostu.

O ponudi Aparthotela Vučko razgovarali smo s Aleksandrom Obradović, izvršnom direktoricom Aparthotela Vučko.

Što u svojoj ponudi ima aparthotel Vučko i što je to što ga čini posebnim?

U ponudi hotela nalaze se komforne smještajne jedinice. Sobe i apartmani, prosječne površine od 29 do 59 m², jedinstveni su po modernom elegantnom dekoru i svijetlim pastelnim bojama te prvoklasnim drvenim namještajem. Većina ima balkon s pogledom na planinski krajolik.

Wellness centar, koji se prostire na površini od 690 m², sadrži tri vrste sauna (parno kupatilo, rimsku i finsku saunu), tri vrste tuševa (hladni, kontrast i aroma), prostor za hidromasažu stopala, hidromasažni bazen i sobu za opuštanje. VIP soba, poseban dio rezerviran za dvije osobe, sastoji se od hidromasažne kade, finske saune, dvije anatomske tople ležaljke i tuša. U sastavu wellness centra je i fitnes sala površine 121 m². Korištenje wellness centra u trajanju od 60 min je besplatno za goste hotela, kao i korištenje fitnes sale.

Restoran, bar, vinoteka, slastičarnica, čajni kutak, bilijar sala-stolni tenis, dečja igraonica i igralište na otvorenom, višenamjenski sportski teren na otvorenom, apoteka, suvenirnica, frizerski salon i besplatna Internet konekcija. Ono što Aparthotel “VUČKO” čini posebnim je to da je nastavio je tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ’84.”. “VUČKO” je dobio ime po zvaničnoj maskoti XIV. zimskih olimpijskih igara, bio je namijenjen za smještaj VIP-gostiju, a među prvim gostima “VUČKA” bili su švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i drugi zvaničnici XIV. ZOI.

Vučko nudi i dodatne sadržaje kao game room, dječja igraonica, Ski škola Vučko...Imate li u planu i neke dodatne sadržaje? 

U planu imamo dogradnju wellness centra s unutrašnjim i vanjskim bazenom, kao i veliku konferencijsku salu od 600 mjesta, kako bismo upotpunili ponudu, sukladno kapacitetima hotela.

Što biste izdvojili iz gastronomske ponude restorana Vučko koji se nalazi u sklopu Aparthotela te vinoteke?

Restoran Vučko, kapaciteta 350 mjesta, nudi domaću i internacionalnu kuhinju u autentičnom enterijeru ili ugodnoj bašti. Iz naše gastronomske ponude bismo izdvojili domaće specijalitete, poput Vučko plate, domaćih jela (teleći sač, juneći gulaš, prebranac s kobasicom, podvarak s koljenicom i bez, uštipke), koje nudimo vikendom po specijalnoj cijeni. Za vinokusce, eksperte i amatere imamo široku paletu vina s preko 80 etiketa.

Zimska sezona je završena. Kakvom ocjenjujete sezonu, jeste li zadovoljni posjetom Aparthotela?

Vrlo smo zadovoljni proteklom sezonom, kao i stanjem na stazama, koje su nam omogućile produžetak iste i u ožujku. Skijaši su bili zadovoljni, kako skijanjem, tako ugodnom dnevnom i večernjom ponudom kako našeg hotela, tako i objekata na cijeloj planini.

Odakle su turisti najviše pristizali?

Osim domaćih gostiju, najviše turista smo imali iz Srbije, Dalmacije, Crne Gore Slovenije, a primjetan je porast turista i iz Turske.

Što Jahorina i Aparthotel pružaju posjetiteljima izvan zimske sezone?

Planina je u mogućnosti da ponudi razne aktivnosti tijekom ljetnog perioda. Najviše od svega bih istaknula: trekking, biciklizam, planinarenje, paraglajding, paintball, alpinizam na Romaniji, kao i mogućnost organiziranja izleta do obližnjih destinacija (Sarajevo, Mostar, Višegrad) od strane hotela, te organizaciju team building aktivnosti. Također se organiziraju i sportske pripreme, kampovi, škole zdravlja. Hotel u ponudi ima i sportske terene. Rekreativci svakako mogu uživati u predivnoj prirodi na Jahorini i branju ljekovitog bilja kao i čistom planinskom zraku daleko od gradske gužve.

Što je presudno za dobro poslovanje i dugotrajnost u hotelijerstvu, što je Vaša vodilja?

Najbitnije je da se gosti osjećaju kao kod kuće. Prvenstveno komfor koji Aparthotel Vučko nudi, a potom i ljubazno osoblje, koje boravak učini prijatnijim. Naravno da je prije svega najbitniji snijeg, ali smo ove godine imali Praču s umjetnim osnježavanjem, koja je doprinjela kontinuitetu skijanja tijekom sezone. Svakako i to da naš standard u poslovanju održavamo i onda kada prođe zimska sezona.

U bilo koje doba godine da se odlučite posjetiti Jahorinu i Aparthotel Vučko, vaš izbor neće biti pogrešan. Posjetite Aparthotel Vučko i prepustite se uživanju!

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS