Nobel
POSLOVNI SAVJETI
6 super načina kako dodatno zaraditi
Objava: 1.9.2017 / 23:44
Prikaza: 450
Autor: Dijana Perić
6 super načina kako dodatno zaraditi
0

Bez obzira želite li zaraditi još nešto novca za zimsko putovanje, kupovinu auta, novi namještaj ili jednostavno želite povećati vašu štednju, uvijek je pametna ideja (makar kroz određeni period), vrijeme nakon redovitog posla koristiti za dodatan posao. Posebice ako ste u dvadesetima i tridesetima. Tada je pravo vrijeme da dodatno ulažete u vašu budućnost i iskoristite znanje, poznanstva, vještine, poletnost i motiviranost koju imate. To bi trebao biti posao koji ćete raditi kroz par sati u tjednu, kroz koji i vi možete ispuniti svoju strast prema određenom hobiju, zabaviti se i dodatno zaraditi. Niste sigurni da u vašoj svakodnevnici ima prostora za dodatni posao?

Mi vam donosimo prijedloga koji vam mogu biti itekako korisni!

#Šetnja pasa
Ako volite životinje, briga o psima par sati kroz tjedan će vas napuniti pozitivnom energijom.

#Tečajevi
Super pričate engleski? Na ti ste sa matematikom? Znate kako napraviti web stranicu? Sjajno! Pokažite i drugima kako da nauče sva vremena u engleskom jeziku, sve formule i napraviti online stranicu i pri tome zaradite.

#Online prodaja
Vaše odjeće, tehmologije, kozmetike. Online kupovina je jako popularna, a vi možete na ebayu ili nekom regionalnom shopu zaraditi prodajući stvari koje samo stoje u vašem domu, a nekoga drugoga mogu usrećiti. Ili postanite prodavač za popularne brandove kozmetike.

#Fotografirajte
Ukoliko ste oduvijek voljeli fotografiju i posjedujete fotoaparat, iskoristite to za fotografiranje svečanih događaja, matura, vjenčanja, eventova.

#Budite turistički vodič
Poznajete svaki cafe u vašem gradu i znate sve detalje o spomenicima te ste komunikativni? Iskoristite to. Javite se lokalnim agencijama i ponudite im svoje znanje.

#Društvene mreže
Vodite društvene mreže drugim kompanijama. Naučite sve o popularnim tagovima, kreiranju reklama, influencerima i kreiranju zanimljivog sadržaja.

 

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS