Nobel
POSLOVNI SAVJETI
5 uspješnih žena otkriva kako provode prvih sat vremena na poslu
Objava: 8.8.2017 / 11:15
Prikaza: 609
Autor: Dijana Perić
5 uspješnih žena otkriva kako provode prvih sat vremena na poslu
0

Redovito volimo zaviriti u radnu rutinu uspješnih žena i muškaraca, budući da kroz njihove navike možemo naučiti kako dodatno unaprijediti naš radni dan te kako kroz tek male izmjene poslovnih poteza možemo imati još bolje rezultate. Uz stalni izazov buđenja produktivnosti, motivacije i inspiracije, savjeti uspješnih menadžera su uvijek dobrodošli.

Ovih 5 dama je otkrilo kako one započinju svoj radni dan.

#Jessica Alba, glumica i suosnivačica Honest Company

Obzirom da je Jessica dio svake odluke koja se donosi u njenoj kompaniji Honest Company, od marketinga preko razvoja do pakiranja proizvoda, svaki dan kreira listu i odredi prioritete. Obveze označi brojevima prema hitnosti i rješava jednu po jednu obvezu. To joj pomaže da se fokusira na ono što je bitno, a na kraju dana ćete biti zadovoljni brojem završenih obveza.

#Lauren Conrad, dizajnerica i poduzetnica

Svjesna činjenice da ne mora biti za radnim stolom 24/7 kako bi bila upoznata sa svim info, Lauren svaki dan posveti određeno vrijeme svojim radnim kolegama. Ne samo da joj to pomaže da zadrži motivaciju i da se dodatno inspirira, nego i tako jača vezu s njima i pomaže saznati i sve negativne strane odmah na licu mjestu.

#Marissa Mayer, CEO Yahoo kompanije

Dama čije jutro započinje s vjerujemo 500 nepročitanih poruka u email inboxu, preferira to do liste. Ima ih tri. Prva ima 5 najvažnijih stvari koje mora završiti danas, druga ostale obveze, a treća imena njenih suradnika i što oni danas trebaju završiti. Tako svi imaju jasne smjernice koji su prioriteti za radni dan.

#Eva Chen, voditeljica odjela u Instagramu

Obzirom da opis njenog posla uključuje dosta rada sa emailovima, pazi da svako jutro pripremi zdrave grickalice i objede za posao. Zdrava prehrana bogata supernamirnicama je ključna za produktivnost kroz cijeli dan.

#Sallie Krawcheck, CEO Ellevest kompanije i voditeljica Ellevate Network

Dok su svi još uvijek svježi i prije nego nastupi pravi kaos, ova dama prvi sat vremena koristi za brainstorming s timom i za razgovor o kreativnim temama. Na taj način inspirirani i puni pozitivne energije svi se vraćaju za radni stol.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS