Nobel
Poslovni savjeti
5 mobilnih aplikacija koje će vam pomoći uštedjeti novac
Objava: 13.1.2017 / 14:20
Prikaza: 3324
Autor: Dijana Perić
5 mobilnih aplikacija koje će vam pomoći uštedjeti novac
2

Vaše financije, iako se na prvi pogled čine dosta komplicirane i kao potencijalni kreator stresa, zapravo mogu biti jednostavne i lake za razumjeti. Danas postoji mnogo aplikacija uz koje ćete lakše uštedjeti novac, pratiti vaše troškove ili biti više svjesni svih vaših novčanih transakcija. Osim toga, vaše financije će vam doslovce biti dostupne na dlanu, uz pomoć alata koji će svemu dati i zabavnu i praktičnu notu.

Kojim biste aplikacijama trebali pružiti šansu, saznajte u nastavku.

#1 MINT
Ova aplikacija vam pomaže da sve vaše financijske obveze imate na jednom mjestu uz pomoć samo jednog računa. Ne samo da vam pomaže shvatiti i pratiti vaše stanje, nego možete s njom i plaćati račune, ali i držati sve financije i ulaganja na oku.

#2 GOODBUDGET
Lagana i moćna aplikacija koja vam pomaže da razumnije trošite svoj novac. Naime, razvijena je tako da unutar aplikacije imate brojne koverte, koje možete koristiti za ispunjenje različiith potreba, ali samo određeni iznos novca. Pazi da se u trošenju držite zadanih budžeta.

#3 ACORNS
Aplikacija koja vas želi uvjeriti da svaki ušteđeni novčić je zarađeni novčić, te vas usmjerava na ulaganje.

#4 Spending Tracker
Ova aplikacija pomaže vam da pratite vaše troškove, kategorizira ih i otkriva koliko zapravo trošite na hranu, piće ili prijevoz.

#5 Daily Budget
Ne samo da vam pomaže kreirati dnevni budžet na osnovu vašeg zarađenog novca i troškova, nego vas i motivira i na štednju., kako biste sutradan imali nešto veći dnevni budžet.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS