Nobel
POSLOVNI SAVJETI
5 jednostavnih i sjajnih stvari koje već danas možete napraviti za svoju karijeru
Objava: 15.8.2017 / 16:17
Prikaza: 296
Autor: Dijana Perić
5 jednostavnih i sjajnih stvari koje već danas možete napraviti za svoju karijeru
0

Na radnom mjestu je itekako važno da imate super organizirano radno vrijeme, dobar odnos s radnim kolegama i šefom, te jasne smjernice kada je u pitanju promocija vašeg rada i branda. No, kako biste dodatno unaprijedili vaše poslovne vještine, ne morate nužno napredovati samo u okviru 4 zida vašeg ureda. Postoji još par sjajnih načina koji će vašoj karijeri dati potreban boost, a koji nisu nužno povezani s vašom trenutnom poslovnom titulom. Pitate se kako?
Povucite mišem prema dolje i bez brige, ove aktivnosti ne zahtijevaju par dodatnih sati u uredu.

#Volontirajte
Volontiranje može biti sjajan način da steknete nova poznanstva, naučite nove vještine, ali i pomognete zajednici. Osim toga, radeći volonterski možete naučiti dosta o organizaciji i načinu poslovanja u istoj. A i ovaj oblik rada će odlično utjecati na vaše samopouzdanje.

#Čitajte
Kako biste proširili horizonte i naučili nešto novo. Pomoći će vam i da dodatno probudite kreativnost, inspirirate se i tako svojoj karijeri učinite veliku uslugu.

#Online portfolio
U digitalno doba, itekako je važno da ste vi i vaš rad dostupni online – kroz društvene mreže i web stranice. One će vam pomoći u promociji, postaviti vas na željenu poziciju u polju kojem radite i pomoći da izgradite zajednicu koja ima slično polje zanimanja kao i vi.

#Iskušajte nešto novo
Na taj način naučit ćete nešto novo o sebi, izaći iz zone ugode i otkriti nove stvari koje vas zanimaju. I sve novo što naučite uvijek možete ponijeti i na vaše radno mjesto.

#Potražite mentora
Pronađite uspješnu osobu koja je savladala tajnu balansa između privatnog i poslovnog života i od koje nešto možete naučiti, ali i dobiti ideje, kroz razgovor i zajednički rad.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS