Nobel
POSLOVNI SAVJETI
5 besplatnih e-knjiga koje želimo pročitati već danas
Objava: 30.12.2016 / 09:00
Prikaza: 1131
Autor: Dijana Perić
5 besplatnih e-knjiga koje želimo pročitati već danas
0

Dolazak hladnijih temperatura idealno je vrijeme da nadoknadimo zaostatke u čitanju.

Blagdani s druge strane također nude nekoliko dodatnih minuta za opuštanje uz naslove koji nam mogu dati odgovore na brojna pitanja koja nam se još uvijek motaju po mislima.

Izdavači nam iz godine u godinu nude zanimljive naslove kompleksnije tematike iz kojih redovito učimo i posuđujemo trikove za nošenje s užurbanom svakodnevnicom.

Na adresi http://entrepreneurdeals.tradepub.com/ pronašli nekoliko sjajnih naslova koje želimo čitati u udobnosti naslonjača uz čaj.

#Prijedlog broj 122 posto ljudi pogriješi u realizaciji svojih novogodišnjih rezolucija. Ova knjiga sadrži detaljan vodič kako da se pridržavate svog plana i što je sve potrebno za akciju.

#Prijedlog broj 2Iskoristite ovu knjigu kao malu pomoć u ispunjavanju svojih ciljeva i kao podlogu za provjeru koraka koje radite. Napravite pozitivnu promjenu u životu.

#Prijedlog broj 3Naučite kako putovati sa što manjim troškovima i kako uživati u prednostima istraživanja novih destinacija, umjesto da budete doma.

#Prijedlog broj 4


Što se dogodi kada vam nestane svježih ideja? Kako probuditi kreativnost, pronaći rješenja za probleme i ukrasti pozornost? Ova knjiga donosi par sjajnih prijedloga.

#Prijedlog broj 5

Znanstveno razvijene strategije koje objašnjavaju kako si svaki tjedan možete osigurati više vremena za uživanje u stvarima koje volite, bez da to utječe na produktivnost i uspješnost na radnom mjestu.

Sva prava pridržana © 2017 Manager.ba
Dizajn i programiranje: 4ANTS